Sasfészek

Aktuális hírek, információk, benyomások és minden, ami a Lazióval kapcsolatos! Kommentálni szabad, sőt kötelező! AVANTI BIANCOCELESTI! FORZA LAZIO!

Friss topikok

  • Electric Joker: Totta: Irigyellek... a neten látottak és a sajtóvisszhang alapján az utóbbi néhány év talán legjob... (2008.09.29. 21:21) 4. forduló: Lazio-Fiorentina 3:0 (0:0)
  • Totta: jo kis meccs volt néztem neten végig. A torino 0-2ig jobban pariban volt velünk mint a fio. Veszél... (2008.09.29. 13:48) 5. forduló: Torino-Lazio 1:3 (0:1)
  • gabaip: Na igen, ha visszamenőleg megnéznénk mennnyiről indult az adósság...abból pár fain játékost meg le... (2008.09.29. 00:24) Lotito nem zárja ki a scudettót
  • Electric Joker: A Fiorentina ellen tényleg parádé és örömfoci volt, ezt a színvonalat lenne jó tartani. Nyugodjon... (2008.09.27. 22:49) Rövid hírek, 2008.09.26.

Utolsó kommentek

Archívum

HTML

Linkblog

Lotito nem zárja ki a scudettót

2008.09.27. 21:32 | Electric Joker | 2 komment

A római sasok jelenleg magasan szárnyalnak és Claudio Lotito elnök hiszi, hogy a scudettóért való versenyben a csapat is érintett lesz.

Nem számítottam ilyen erős kezdésre, de csak azért, mert nem szeretek jósolgatni.” – fejtegette az elnök a Gazzetta dello sport hasábjain.

Tudtam, hogy bárki ellen képesek vagyunk felvenni a kesztyűt, a tények engem igazolnak. A Fiorentina ellen varázslatosan játszottunk, a legjobb meccsünk volt azóta, amióta én vagyok az elnök.” 

A 3:0-ás győzelem a második helyet jelentette összesítésben a csapat számára, mindössze egy pont hátrányt a listavezető Inter mögött és néhányan már a scudettót vizionálják a szezon végén.

A legbölcsebb dolog, ha nem bocsátkozik az ember jóslatokba, de korlátok közé sem szabad szorítani magunkat. Azzal a tudattal készülünk nap mint nap, hogy ha egységesek tudunk maradni, nagyszerű dolgot vihetünk végbe.

Nem mellékesen, a saját scudettónkat már azzal megnyertük, hogy a klub nincs adósságcsapdában, bár jópár részletet még törlesztenünk kell. Jövő évtől kezdve csupán évi 6 millió eurót kell erre a célra költenünk.

Lotito rendkívül népszerűtlen a szurkolók között, mióta átvette a klub irányítását Sergio Cragnottitól, mivel a megjelenésével az átigazolási és fizetési kiadások jelentősen lecsökkentek.

„Ez a megfelelő módja a futballban történő szerepvállalásnak, nem értek egyet azzal a mondással, hogy minél többet költesz, annál többet nyersz. Az észszerű tervezés számít mindenekelőtt, ennek a példája lesz Goran Pandev szerződéshosszabbítása, melyet hamarosan aláír majd.

(Forrás: goal.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://sslazio.blog.hu/api/trackback/id/tr48684976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Electric Joker 2008.09.28. 13:25:59

A szokásos grandiózus szövegek... Ám két pozitív dolgot látok benne:

1) Az adósság mértéke lecsökken 6 millió/év-re. Vajon mennyi lehetett előtte?
2) Pandev hosszabbítani fog.

Ezen két megállapítás között ok-okozati összefüggés is lehet, a felszabaduló összeget - illetve a növekvő bevételek egy részét - remélhetőleg bérfejlesztésre költi Lotito... Persze nem kell szórni a pénzt, de akinek kell, annak adjuk meg a fizetésemelést. Ja, és Zaratét vegyük meg minél hamarabb! :)

gabaip 2008.09.29. 00:24:23

Na igen, ha visszamenőleg megnéznénk mennnyiről indult az adósság...abból pár fain játékost meg lehetne venni:)
Ha igaz amit mond a góré és Pandev hosszabbít, annak nagyon örülök és velem együtt sztem mindenki. Tartottam attól h, egy idő után ha nincsenek nagy sikerek elmegy...szerencsére nem.
A béreket sztem is korszerűsíteni kell, ésszel kell meghatározni, aki több éve komoly teljesítményt nyújt az kapja meg ami jár.
És azt is észre kéne venni, hogy aki évek alatt megmutatta h szinten aluli, azt el kéne adni...
süti beállítások módosítása